BINE ATI VENIT!

intr-o lume a naturii verde, specii endemice de floră si faună; lumea abundă cu site-uri de patrimoniu istoric, unde fiecare piatră vorbeste are de spus o poveste.

CROAZIERE PE LACUL SKADAR

Dacă sunteți un iubitor de natura nerăbdător să se bucure de peisaje superbe, Pelikan vă va duce la o galerie naturala unde veți experimenta peisaje magnifice: lac, insule, golfuri, fiorduri, păsări rare, pește și nuferi .

Dacă sunteți în același timp, dornici să deveniti mai bine familiarizat cu patrimoniul cultural și istoric al zonei, aici aveti o șansă de a explora istoria, întreprindere un tur al site-urilor vechi pe Lacul Skadar. În timp ce în derivă peste lac, forturi și mănăstiri vor trece prin fața ochilor tăi, unul după altul: Grmožur, Starcevo, Lesendro, Žabljak Crnojevića și multe alte clădiri sau rămășițele lor. Veți dori să aruncăm o privire mai atentă și să învețaţi câte ceva despre clădirile și oamenii care le făcut și au locuit în ele.
Veți dori să vă apropiaţi de zidurile vechi și sa auziţi povestea lor. Povestea noastra ...

LUATI O PAUZA SI PETRECETI CLIPE MINUNATE ALATURI DE PRIETENI

Simte-te ca acasa , ca in compania unui vechi prieten; savureaza atmosfera anilor 1960, tradiționale feluri de mâncare ale lui Zorka din Muntenegru și minunate surprize ale lui Toman.

Servicii

Printre oaspeții de la Pelikan sunt celebrități, turisti din toate colturile lumii, turisti ocazionali, deși Pelikan este vizitat ocazional doar atunci când e vizitat pentru prima dată.

Cea mai mare recompensa noastra este un zâmbet pe fata, chiar si pe fata celor cu cele mai pretentioase gusturi, după ce au gustat unele dintre specialitățile deja uitate din bucătăria internă, a petrecut ceva timp în confortul și căldura din camerele noastre, sau a cunoscut o croazieră pe lac de neuitat, indiferent dacă acestia sunt iubitori de natura, istorie sau arta.

Pentru orice veti opta, vi se va oferi o șansă de a experimenta magia .

Pelikan este un hotel de familie. Acesta oferă camere confortabile într-o ambianță tradițională cu camere duble si triple, cu posibilitatea de a urma cele mai recente evoluții în lume prin canale prin satelit.

În hotel este un restaurant de 120 de locuri, cu o grădină special conceputa, în stil rustic tradițional cameră, șemineu - odžaklija, în care diverse sărbători sau seri speciale pot fi organizate la cererea oaspeților.

Aici veti fi mereu intampinati cu ospitalitate, într-o atmosferă autentică a gospodăriei tradiționale din Muntenegru și un fel de muzeu de familie, de plante și elemente memorabile din lac și zona de Crmnica. Veți vedea o serie de fotografii ce amintesc de lucruri din trecut și auzi anecdote pe care sigur le veti aminti. Veți gusta specialități si vinuri de calitate superioară și veti pleca fredonand cu cântece alaturi de flori și nuferi care va vor fi prezentate sub formă de cadouri.

Dacă doriți să țineti pasul cu ceea ce se întâmplă în Virpazar sau pe lac, fiind un oaspete al Hotelului, Pelikan permite toate astea. Toata viața orasului este retrăita și repovestita aici intr-o atmosfera ce se regaseste in întregul hotel.

Vizitați-ne pentru câteva zile, uitati de mulțimile care impanzesc orașului, de obligațiile de afaceri și de graba și retraiti viața unui oraș mic.